Educacionari, assaig escrit amb tot l’amor pedagògic

 In General

Èxit en la presentació d’Educacionari de Joan Manuel Del Pozo. Han intervingut la directora d’UNED Girona, Montse Palma que ha presentat l’autor del llibre com a un bon amic i amb una llarga trajectòria en el món de l’Educació; la coordinadora d’UNED Garrotxa, Marta Mallarach, qui ha destacat del llibre la seva estructura en itineraris i els trets més identificatius de l’obra. La intervenció de la Regidora d’Ensenyament, Núria Fité, s’ha decantat per preguntar a l’escriptor sobre temes com els valors i la ciutat educadora.

UNED Garrotxa dóna les gràcies a totes les persones que van ser presents a l’acte.

Recent Posts
Contacte

Pots enviar-nos un correu electrònic i ens posarem en contacte el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search