El grup Sènior visita Girona

 In Uncategorized

El passat 28 de maig el grup de participants al curs d’UNED Sènior de Patrimoni històric i artístic van fer una sortida a Girona per visitar l’església de Sant Feliu. Aquesta sortida tanca el curs que es va iniciar a principis de febrer i que, com sempre, inclou diverses activitats fora de les hores lectives. Tots els participants han trobat el curs molt profitós que ha estat impartit per l’historiador Quim Moret i de cara al curs vinent han expressat el seu desig de continuar participant en cursos amb un contingut artístic i cultural.

IMG_0582IMG_0646IMG_0648IMG_0638IMG_0611

Recent Posts
Contacte

Pots enviar-nos un correu electrònic i ens posarem en contacte el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search