CLOENDA CURSOS UNED SÈNIOR 2015-2016

 In Uncategorized

El 17 de juny coincidint amb la Jornada de portes obertes de l’edifici de Can Monsà, es va celebrar la cloenda dels cursos UNED Sènior. Durant l’acte es va informar als assistents de la programació dels cursos previstos de cara al curs vinent. La regidora de l’Ajuntament d’Olot, Núria Fité i de la directora del Centre Associat UNED Girona, Montserrat Palma van fer el lliurament de diplomes tot destacant l’interès i el gust per aprendre dels participants fent incís de la importància de l’aprenentatge al llarg de la vida.

_DSC8380 _DSC8376 _DSC8382 _DSC8385

Recent Posts
Contacte

Pots enviar-nos un correu electrònic i ens posarem en contacte el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search