Noves sortides Sènior: Barcelona, Sitges i La Garrotxa

 In Uned Sènior

Com és habitual, els participants dels cursos d’UNED Sènior “Història d’Amèrica” i “Coneguem el nostre entorn” realitzen sortides de grup per posar en pràctica els coneixements apresos a classe.  Durant el mes de gener es van desplaçar a Barcelona per visitar el Museu de les Cultures i l’exposició de CaixaForum un “Thyssen mai vist” i a Sitges per conèixer el Museu El Cau Ferrat. Pel que fa al curs de “Coneguem el nostre entorn”, s’han endinsat en els nombrosos racons emblemàtics de la comarca de La Garrotxa: La Fageda d’en Jordà, Volcà Bisaroques, Castellfollit de la Roca, Besalú, Oix i Beget, entre d’altres.

IMG_1926

 

IMG_1868IMG_1965

 

 

IMG_1954

 

IMG_1950

IMG_1839

 

 

 

 

 

 

 

 

Imagen3Imagen1IMG_1824

 

 

 

Recent Posts
Contacte

Pots enviar-nos un correu electrònic i ens posarem en contacte el més aviat possible.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search